Back to our website Availability and direct booking
Reviews

Reviews

17 november 2022

Wij hadden een zeer fijn verblijf op een plek waar het aangenaam vertoeven is en helemaal onze stijl. Onze complimenten voor de mooie inrichting! Wij zijn vertrekkensklaar, verder route 3 naar Heffingen. Hopelijk tot nog eens. Anne-Marie en Anouck


14 november 2022

Bedankt voor het mooie verblijf, wat een mooi huis, super al die details, architectuur van de bovenste plan, mooie materialen en een speelse manier van naar je kamer gaan. Groet Wendy & Jessie en een poot van Wiesje, ze vond jullie tuin en woonkamer geweldig.


13 november 2022

Toplocatie als uitgangspunt voor mooie wandelingen, bezoek Echternach,…

Gezellige woonkamer, nette keuken, mooie themakamer.

Zeer vlot contact met de uitbater, duidelijke instructies en info omtrent sleutel, kamer, …

We hebben er een zeer aangenaam en sportief verblijf op zitten. Mooie herinneringen mee terug in de koffer. Ilse en Loes


13 november 2022

I'm a fan, had the high green room. Stairs are steep but well worth for the attic room: skylights, stone floor like a foot massage. Despite appearance, most comfortable bed in 2 months. Very quiet and peaceful. Window seats in common area. Decor is unique and fun. Near bus stop. Not long walk to Castle- especially enjoyed the Renaissance Beaufort Castle tour. Daena Marly


16 oktober 2022

All was great!! Very nice location! Heidi


16 oktober 2022

We hebben een leuke tijd gehad hier. Jullie hebben er een topplek van gemaakt. Bedankt! Katrien


14 oktober 2022

Het huis was geweldig. Dank je wel. Enkelen van ons hebben minder goed geslapen door het kraaien van de haan. Maar voor de rest: perfect verblijf. Vriendelijke groet, Peter


13 oktober 2022

Good morning, thanks for 2 nice days. Everything was perfect for us. Kai.


8 oktober 2022

Het woonconcept is ongebruikelijk en interessant. Het interieur is creatief en deels onverwacht. Badkamer en slaapkamer waren mooi ingericht. We vonden het erg leuk. De locatie was ook goed, je kunt direct vanuit de accommodatie gaan wandelen.


7 oktober 2022

Hello Mayke, after a few very nice days in Luxembourg in your Family’s room Tailor’s Trail we arrived back home. We all enjoyed it very much. Jörg


1 oktober 2022

Het contact met Mayke was erg goed en met de andere gasten ook. Prima terras in de tuin niet erg groot maar wel overdekt met een tent dus bij matig weer toch droog zitten De bakker verder op in de straat had goede koffie en lekkere broodjes

Alles was naar wens. Voor mensen die slecht ter been zijn bepaalde kamers totaal ongeschikt. Jan


29 september 2022

Zeer comfortabele atypische accommodatie. Zeer schoon met comfortabele bedden. We hielden ook van de kleine schattenjacht om de sleutels op te halen en ons naar onze kamer te leiden. Alexis.


26 september 2022

Perfecte communicatie met mensen van extreme vriendelijkheid. Comfortabele matras. 

Hygiëne +++ Kleine kamer, maar zeer goed geoptimaliseerd. Aurore


25 september 2022

We hebben een fantastisch verblijf gehad in Tailor's Trail gîte, een unieke ervaring! Er is veel aandacht besteed aan de aankleding, je blijft jezelf verrassen in je kamer maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes van het huis. Elke keer doe je weer een nieuwe ontdekking. Tegelijkertijd zijn er genoeg gezellige plekjes om te relaxen. De kinderen vonden de gîte ook geweldig! De gastvrijheid van het team dat voor deze locatie werkt, zorgt er echt voor dat het je verder aan niets ontbreekt en je volop kunt genieten! De omgeving van het huis is geweldig om te wandelen. Wij komen zeker terug!! Myrthe


22 september 2022

Thank you Mayke. We felt very much at home and enjoyed our stay completely. Franziska


20 september 2022

Je merkt dat er liefde en aandacht is besteed aan de inrichting en de visie van het hotel -Mayke is vriendelijk en toegankelijk -Uniek hotel -Zeer goede keuken -Handige locatie voor als je de Mullerthal Trail loopt -Honden zijn toegestaan. Marvin


16 september 2022

Een prachtig, inspirerend en prachtig avontuur!

Het was een absoluut heerlijk verblijf hier! Ik hield van de persoonlijke accenten, de comfortabele bed & mooie douche, de originele, avontuurlijke en inspirerende inrichting, volledige informatie over de kamer ervoor, de filosofie om mensen samen te brengen in een groot huis met zo veel kleine gezellige hoekjes om te zitten en te lezen een van de vele boeken, de prachtige kunst rondom, de tuin, en het zeer persoonlijke contact met de dame van het huis Mayke tijdens mijn verblijf...Bedankt voor alles, we komen zeker terug! Kashi


13 augustus 2022

Verrassende, verwachtingen overtreffende accommodatie! Origineel ingericht!

Prachtige accommodatie met mooie centrale ruimte waarin je heerlijk kan koken en kan ontspannen. De kamer is anders dan je ooit gezien hebt, met veel aandacht voor details. Daarnaast ook perfect voor wielrenners aangezien er in de kamer op de begane grond is en er ruimte is om de fiets te stallen! Jelte


9 augustus 2022

Geweldig leuke accommodatie

Het contact met de eigenaars was hartelijk. Geen vraag bleef onbeantwoord. Wij zaten in de “Man’s Cave” boven was de slaapgelegenheid waar het met die tropische hitte van afgelopen dagen behoorlijk warm kon worden de volgende dag kwamen Mayke en Pascal met een ventilator echt fijn was dat! De accommodatie was een beleving… over alles is nagedacht met vele leuke elementen, ga het mee maken zou ik zeggen! De douche heeft een heerlijke harde straal in de keuken is alles aanwezig om te koken en buiten achter het huis is een terras.

Het trapje naar het slaapgedeelte was even wennen… maar gaf verder geen probleem. Kim


6 augustus 2022

Heerlijk genoten in Tailors Trail; een beetje thuis onderweg.

het concept, het prachtig smaakvol verbouwde geheel, met de fijne mooi ingerichte huiskamer met keuken en tuin. sochtends wakker worden met het geluid van de haan en de lammetjes . Het contact met de eigenaren was fijn, leuk en zorgzaam. De locatie is een goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen. Het is fijn om daarna dan “thuis” te komen. Hilde


29 juli 2022

Een prachtige regio om te wandelen, de perfecte cottage voor deze activiteit

Deze cottage is zeer origineel en geeft ons vanaf het begin een beetje avontuur. Via de zeer atypische en zeer mooie inrichting, weg van het en genieten van een aangenaam verblijf. De keuken is goed uitgerust. De kamer is mooi en comfortabel. Kleine tuin voor lunch buiten, woonkamer met documentatie. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en van goede kwaliteit. Als we teruggaan naar het gebied, proberen we de andere kamers. Louise


This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us personally a question.

Published 15-11-2022 / Copyright © Tailor's Trail gîte d'adventure Beaufort _ Mullerthal